Istvan Balazs - Yuppi Camp

Alergând pentru zâmbetele copiilor !!!

50 RON Donatii stranse
5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii

 

În anul 2020 ca și ani trecuți trebuia să fie organizat maratonul WizzAirde la Cluj Napoca. Din 2017 am început sa alerg la maraton pentru Yuppi Camp.

A fost un sentiment greu de descris, de bucurie si euforie când am terminat primul semimaraton, mai ales știind că am putut să ajut cu asta. Anul următor, 2018, am țintit o probă mai mare: maratonul 42 km. Am reușit să termin cu gândul la copiii cu boli cronice fericiți din tabără.

Anul ăsta voiam să fiu și eu prezent la activitățile din Yuppi Camp, dar a intervenit pandemia…

Am simțit foarte demotivat, dar între timp m-am gândit la copii. Ei sunt cei care beneficiază de tabără și de beneficiile ei. Concursuri, tabere anulate…dar a venit idea de activități online pentru ei.

Am fost sceptic legat de idea de online, până când am văzut o filmare despre asta. Atunci am înțeles că e necesar să profităm de orice ocazie prin care putem să facem măcar un copil fericit.

Wizz Air 1.0 ne-a dat șansa să strângem din nou fonduri pentru copiii din Yuppi.

Anul acesta alergăm virtual. Eu alerg în Oradea, Tu poți dona de oriunde.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2020

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

Din păcate pandemia nu ne-a dat voie să ne vedem față în față în 2020 însă nu ne-am dat bătuți. Ne-am mutat în online și am organizat activități și tabere online pentru 100 de copii și adolescenți cu boli cronice și am trimis pachete cu materiale necesare pentru 100 de copii cu diabet aflați în dificultate.

Acum mergem mai departe și deși nu știm ce ne va oferi 2021, suntem pregătiți să le fim alături copiilor și de acum încolo, prin întâlniri și activități online, pachete cu materialele necesare activităților și specifice nevoilor

 

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2020

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 20

1 Donatii

Dora

50 RON
Run, István, run! :)
12 Nov 2020