Un cadou yuppistic

 

Diana Caciuc Yuppi Camp

100% Complete
1,502 RON
Donations raised
1,350 RON
Target
8
Donations
I want to donate!

Anul acesta, vreau sa-mi daruiesc ziua de nastere ca o multumire a tot ceea ce mi-a oferit personal tabara Yuppi. A fi voluntar in taberele Yuppi, reprezinta cel mai frumos cadou pe care viata mi l-a putut oferi, iar eu nu pot fi decat recunoscatoare. Prin banii stransi, stiu ca vom putea oferi sansa unui copil sa faca primii pasi spre schimbarea sa.

2018 este anul in care viata mea incepea sa se schimbe, iar Yuppi Camp a fost punctul meu de start. Auzeam des in descrierile copiilor, ca Yuppi este un loc magic in care timpul se opreste si durerea nu exista. Astazi recunosc, au dreptate.

YuppiCamp isi propune sa aduca un echilibru in viata copiilor afectati de diabet, boli oncologice si autoimune prin tabere gratuite unde se aplica terapia prin experienta. Experientele sunt atat de diverse, incat si ca adult esti scos din zona de confort. De la lucru manual pana la calarie, tras cu arcul, canotaj, escalada! 

Dar probabil, cea mai frumoasa parte, este sa iei parte la transformarea lor. Din copiii timizi, curajul ii face sa infloreasca in cea mai vesela si minunata versiune a lor. Experientele de care au parte in tabara nu sunt menite sa fie experiente de moment, ci mai degraba sunt usi care se deschid pentru emotii si abilitati noi. Terapia vine prin echilibrarea lor. As avea multe exemple, dar probabil cel care mi-a ramas intiparit in minte este Vlad un baiat de 11 ani cu sindrom down. Au fost provocari, dar nimic nu a fost mai frumos decat momentul plecarii in care el si-a dorit sa imbratiseze absolut toti voluntarii si toti ceilalti copii participanti. Niciunul nu a dat inapoi si nu pot spune decat ca toti am avut lacrimi in ochi.  Nu e usor intotdeauna in tabara, dar momentele de genul iti aduc aminte ca voluntar ca ai facut ceea ce trebuia.

Astazi, te rog pe tine cititorule, sa fii voluntar si ma ajuti sa dau curaj unui copil sa se bucure de viata, caci viata pana la urma e despre bine si rau in echilibru.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2022

2021 a fost un an cu multe peripeții pentru noi toți, dar în special pentru copiii bolnavi cronic de la Yuppi Camp. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. Deși 2021 a fost un an cu suișuri și coborâșuri, suntem fericiți și mândri să vă spunem că în 2021, cu ajutorul tău, am reușit să ajungem la peste 270 de beneficiari (și familiile lor) organizând 2 tabere de vară Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 4 activități online, toate gratuite, până în prezent reușind să punem zâmbete pe fețele a 1.248 de copii și tineri bolnavi cronic între 0-18!

În 2022 avem planificate 3 tabere de terapie prin experiență Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 2 activități online!

Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate! În cuvintele actorului Bogdan Bob Rădulescu, tu poți fi cel care vede mai mult decât vârful icebergului! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donations

Diana Caciuc

750 RON
02 Aug 2022
23 Jul 2022
Felicitari pentru initiativa !
22 Jul 2022
100 RON
Lma!🤗
22 Jul 2022

Anonymous

200 RON
20 Jul 2022
Sper sa reusim sa construim o lume mai buna pentru copiii nostri
11 Jul 2022

Eugen Dorin

30 RON
11 Jul 2022

Anonymous

150 RON
11 Jul 2022