Yuppi Camp 2022
2021 a fost un an cu multe peripeții pentru noi toți, dar în special pentru copiii bolnavi cronic de la Yuppi Camp. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. Deși 2021 a fost un an cu suișuri și coborâșuri, suntem fericiți și mândri să vă spunem că în 2021, cu ajutorul tău, am reușit să ajungem la peste 270 de beneficiari (și familiile lor) organizând 2 tabere de vară Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 4 activități online, toate gratuite, până în prezent reușind să punem zâmbete pe fețele a 1.248 de copii și tineri bolnavi cronic între 0-18!
În 2022 avem planificate 3 tabere de terapie prin experiență Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 2 activități online!
Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate! În cuvintele actorului Bogdan Bob Rădulescu, tu poți fi cel care vede mai mult decât vârful icebergului!
25,680 RON
Sumă:
29
Galantomi:
239
Donații:
20,000 RON
Target:
Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația
Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi. Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită. Organizăm programe și tabere terapeutice gratuite împreună cu voluntari cu experiența, în care participanții pot să-și redescopere resursele interne și să-și redobândeasca încrederea în sine prin participarea la activități la care în mod normal nu pot, din cauza temerilor personale, îngrijorării părintilor și lipsei asistenței medicale.
Obiectivul principal al organizației: îmbunătățirea calității vieții copiilor cu boli cronice și familiilor acestora prin tabere și programe de recreere terapeutică, pentru însănătoșirea psihologică care conduce la stabilizarea simptomelor fizice. Asociația este prima organizație din țară care din 2011 practică metoda inovativă a terapiei prin experiență, preluată de organizatori în cadrul taberelor Barretstown Irlanda și Bator Tabor Ungaria (membri SeriousFun Children’s Network).
Obiective secundare:
– contribuția la dezvoltarea culturii voluntariatului din România prin implicarea civică și formarea unui numar mare de adulți din diferite domenii.
– educația informală și non-formală a pacienților, voluntarilor și a altor stakeholderi din sfera socială, medicală și educatională privind bolile cronice și tratamentul acestora.