Ce îmi doresc de ziua mea: Să ajutăm copiii bolnavi cronic!

 

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Când am ajuns la Cluj Napoca acum 8 ani, eram sigură de un lucru: vreau să fiu voluntară. Am căutat pe internet oportunitățile de voluntariat, și prima opțiune pe care am văzut-o a fost Tabăra Yuppi. De atunci, când la începutul anului ne rezervăm concediile, toți colegii mei ştiu deja că o săptămână îmi este rezervată pentru Yuppi.


Am început cariera mea în Yuppi ca şi Amic Gazdă, voluntarul care are grijă de copii în situațiile cotidiene, îi încurajează şi îi însoțeşte la programe. Prima tabără pentru mine a fost o terapie. M-a schimbat. Mi-a dezvoltat calmul, înțelegerea şi empatia. M-am întors din tabără împlinită, pentru că m-am simțit utilă... Că am făcut ceva bun... Că am fost aproape... Că am înțeles suferința copiilor.

Anul acesta am fost coordonatorul taberei de diabet pentru adolescenți. La Yuppi, provocarea este baza. Fără provocări, fără ieșirea din zona de comfort nu putem evolua. Cum m-am dezvoltat în prima tabără, așa primesc ceva în plus în fiecare tabără.

Îmi place să ajut. Mulți ani am ajutat și am dăruit din timpul și energia mea cu cel mai mare drag. Acum vreau să dăruiesc mai mult: ziua mea de naștere.

În loc de urări şi îmbrățişări, haideți să ajutăm împreună copiii cu boli cronice, ca să poată avea şi ei experiențe de neuitat, fără grija bolii.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2023

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Anonymous

742 RON
24 Sep 2023

Anonymous

30 RON
23 Sep 2023

Anonymous

100 RON
23 Sep 2023

Iulian Constantin Toader

75 RON
La mulți ani, Ana! Felicitări și multă putere de muncă!
22 Sep 2023

Henrietta - Timea Balog

53 RON
La mulți ani Mary! Mulțumim pentru schimbarea pe care o aduci în viețile copiiilor bolnavi cronic și a voluntarilor din comunitatea noastră!
22 Sep 2023
Ana Maria Costea : Yuppi Camp
Ce îmi doresc de ziua mea: Să ajutăm copiii bolnavi cronic!