Henrietta-Timea Janos - Yuppi Camp

Alerg pentru Yuppi Camp

200 RON Donatii stranse
9.5238095238095% Complete
2,100 RON Target
2 Donatii

 

[RO]

Numele meu este Henci.

De 6 ani trăiesc cu Yuppi. Cu Yuppi trăiesc de 6 ani. Trăiesc, de 6 ani, cu Yuppi.

Totul a început în 2014: am fost pentru prima oară voluntar în tabăra copiiilor cu diabet, iar împreună cu copiii am pornit și eu pe un drum al descoperirilor.

Scopul Taberelor Yupppi este de a întării copiii în procesul de descoperire și conștientizare a propriului potențail, al valorilor și competențelor. Scopul Taberelor Yuppi este de a oferi copiiilor cu boli cronice oportunitatea de a dezbrăca eticheta bolii. Scopul Taberelor Yuppi este de a readuce bucuria copilăriei și zâmbetul în viața copiiilor cu boli cronice.

În decursul celor șase ani am avut oportunitatea de a contribui la acest scop prin a fi voluntar Yuppi, membru al conducerii taberelor Yuppi, fiind Coordonator al Voluntarilor Yuppi și în devenire fundraiser Yuppi. Diversitatea acestor roluri m-au ajutat la rândul lor să-mi descopăr punctele forte și valorile, ieșind de sub etichetele ce s-au lipit de mine am ajuns să mă bucur îndeplin de viață și posibilități.

Deci Henci, Timea, Heni, Timci, Henrietta, Timcsi- oricum mă cunoașteți, sau nu, Yuppi este numitorul comun al tuturor laturilor mele.  Yuppi mă definește. Pentru că Yuppi este o viziune, viziunea mea, despre cum: a fi diferit, înseamnă a fi valoros.

În 5 aprilie voi alerga 21 km la Wizz Air Maraton Cluj-Napoca. Este o nouă etapă pe drumul meu de descoperiri, în cinstea copiiilor ,care de-alungul anilor mi-au oferit multe.

Pe scurt, am primit lecții de viață despre: acceptarea de sine, liniște, lupta cu propriile limite și acceptarea necondiționată a celor din jur. Mai am de învățat.

Sprijină-mă pe acest drum, iar împreună vom sprijini participanții din Yuppi Camp!

Scopul meu este de a susține participarea gratuită a doi copiii în tabără prin proiectul meu de alergare caritabilă.

Donează!

 

[HU]

A nevem Henci.

6 éve élek a Yuppival. A Yuppival élek 6 éve. Élek, 6 éve, a Yuppival.

2014-ben kezdődött: először táboroztattam cukorbeteg kisgyerekeket önkéntesként és akkor a gyerekekkel együtt én is elindultam egy felfedező úton.

A Yuppi Tábor célja, megerősíteni a gyermekeket abban, hogy felfedezzék, tudatosítsák erősségeiket, értékeiket, képességeiket. A Yuppi Tábor célja lehetőséget adni a krónikus beteg gyermekeknek arra, hogy kibújjanak a betegség cimkéje alól. A Yuppi Tábor célja életörömet és mosolyt varázsolni a krónikus beteg gyermekek életébe.

A hat év alatt voltam alkalmam lenni Yuppi önkéntes, Yuppi táborvezetőségi tag, vagyok Yuppi Önkéntes koordinátor és mostmár vagyok Yuppi adománygyűjtő. A szerepkörök sokszínűsége által volt alkalmam nekem is felfedezni az erősségeimet, az értékeimet, levetkőztem a rámragadt cimkéket, életörömet és mosolyt hoztak az életemben. Szóval, Henci, Timea, Heni, Timci, Henrietta, Timcsi – ki ahogy ismer, vagy nem, a Yuppi mindezen részeim közös nevezője. A Yuppi meghatározza azt, aki vagyok. Mert a Yuppi egy szemléletmód: szemléletmódom arról, hogy a másság érték.

Április 5.-én 21 kilómétert futok a kolozsvári WizzAir Maratonon. Újabb szakasz a felfedező úton, annak jegyében, amit a Yuppi Táborban tanultam és kaptam a gyermekektől.

Röviden, leckéket kaptam tőlük: az önelfogadásról, a csendről, a határainkkal való megküzdésről és egymás feltétel nélküli elfogadásáról. Van még mit tanulnom.

Támogass engem a felfedező úton és együtt a Yuppi Tábor résztvevőit támogatjuk.

Célom, hogy idén két gyermek ingyenes táboroztatását támogassam jótékony futamom által.

Adományozz!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2020

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

Din păcate pandemia nu ne-a dat voie să ne vedem față în față în 2020 însă nu ne-am dat bătuți. Ne-am mutat în online și am organizat activități și tabere online pentru 100 de copii și adolescenți cu boli cronice și am trimis pachete cu materiale necesare pentru 100 de copii cu diabet aflați în dificultate.

Acum mergem mai departe și deși nu știm ce ne va oferi 2021, suntem pregătiți să le fim alături copiilor și de acum încolo, prin întâlniri și activități online, pachete cu materialele necesare activităților și specifice nevoilor

 

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2020

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 20

2 Donatii

06 Mar 2020

Bogi

150 RON
Hajrá, Henci! Egyszerűen csak csodálni tudlak a lelkesedésedért, kitartásodért. Fantasztikus, amit csinálsz. Sok erőt a futáshoz. Lélekben sokan fogunk szurkolni neked.
03 Mar 2020