Alerg penru copiii bolnavi cronic de la Yuppi Camp!

 

George Blajan Yuppi Camp

100% Complete
700 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
10
Donații

De ce alerg pentru Yuppi Camp? 

2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, a fost un an definit de izolare, frică, singurătate și oboseală. Imaginează-ți cum ar fi fost ca pe lângă toate aceste lucruri să fii un copil care suferă de cancer, diabet sau o altă boală autoimună. Acești copii care se luptă zi de zi cu boala lor cronică alături de familiile lor au trăit izolați de prieteni, de oameni, s-au simțit mai singuri ca niciodată. Grija de zi cu zi a părinților a crescut, costurile de tratament au rămas tot la fel de mari, în timp ce veniturile au scăzut pentru mare parte din aceste familii, din cauza pandemiei. Cei de la Yuppi Camp oferă programe și tabere gratuite de terapie prin experiență de 10 ani și și au nevoie de ajutor pentru a putea aduce o schimbare în viețile a cât mai mulți copii bolnavi cronic!

Știu că fondurile se duc pentru o cauză bună și că împreună chiar putem face o schimbare în viețile lor dacă punem mână de la mână. Spre exemplu, eu alerg și încerc să strâng fonduri și tu poți ajuta cu o donație! Orice donație contează și dacă mai știi pe cineva care are posibilitatea să ajute îi poți trimite linkul de la pagină! :)

 

Dacă vreii să vezi mai multe din ce fac cei de la Yuppi îți las aici două link-uri:

- Site-ul Yuppi Camp

- Facebook-ul Yuppi Camp

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2021

2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar în special pentru copiii noștri bolnavi cronic. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. 2020 a fost un an cu peripeții și încă nu știm ce va aduce 2021.

Tocmai din acest motiv, am transferat metoda terapiei prin experiență folosită în taberele noastre gratuite în lumea digitală și am lansat o suită de activități, precum și taberele online de aventură Yuppi. Astfel, în 2021, prin ecranele laptopurilor, vom putea ajunge în multe din casele familiilor cu copii bolnavi cronic, dar și în saloanele spitalelor pentru a putea ajuta mai departe acești copii minunați! În același timp suntem încrezători și pregătiți să ne întoarcem și în tabăra din Șăulia.

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 6-7 Noiembrie 2021 și va lua startul de pe Cluj Arena.Partenerul en titre al evenimentului și al probei maraton (42 km) este compania aeriană Wizz Air, iar partenerii curselor competitive sunt Hervis România (se

 

10 Donații

Anonymous

10 RON
Sănătate tuturor!
09 Nov 2021
150 RON
05 Nov 2021
05 Nov 2021
05 Nov 2021

Andoka

30 RON
Yeyyyy!!! Go George!!!!
05 Nov 2021
Good luck 🤗
05 Nov 2021

Anonymous

50 RON
05 Nov 2021

Anonymous

100 RON
05 Nov 2021

Arabela Belea

50 RON
05 Nov 2021

Anonymous

10 RON
Run George, ruuuuun! #Bowen
05 Nov 2021