Yuppi Camp

Yuppi Camp

Tabăra Yuppi / Yuppi Tábor @ Medveles ~ 2017

Dată: 08 July 2017
[HU] Lépésről, lépésre a krónikus beteg gyerekek táboroztatásásért!  [RO mai jos] Az idei Medveles Túra számunkra nem csak a táv  tel
[ Show more ]

1

Galantomi:

15

Donații:

1,845 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

[HU] Lépésről, lépésre a krónikus beteg gyerekek táboroztatásásért! 

[RO mai jos]

Az idei Medveles Túra számunkra nem csak a táv  teljesitményéről szó l- ezzel szeretnénk támogatnni a Yuppi élményterápiás táborát, ahova minden évben diabéteszes, onkológiai beteg gyerekek és fiatalkori sokizületi gyulladásos gyerekek vesznek részt és szereznek új barátokat , tapasztalatokat és élményt maguknak.

A csapat tagjai szeretik a mozgást, a túrázást, barangolást a természetben és aktiv résztvevői vagyunk a jótékonysági akcióknak is.

Együtt, július 8-án megteszünk a Medveles teljesitmény túrán több 100 km-et és ez által támogatjuk a Yuppi élményterápiás tábort, hogy minél több gyerek részese legyen ennek a felejthetetlen élménynek.

Légy része te is mozgalomnak, támogatásoddal mosolyt csalsz a beteg gyerekek arcára!

Adományozz itt!

[RO] Tură pentru copiii cu boli oncologice din Tabăra Yuppi!

Considerăm o provocare tura de anduranță de la Stâna de Vale - pentru că pe lângă parcurgerea distanțelor propuse - dorim să sprijinim taberele Yuppi, prin care copii cu boli oncologice, scleroză multiplă și diabet pot avea o săptămână specială, în care se pot încărca cu senzații și trăiri noi împreună, și își pot împărtășii experiențele.

Membrii echipei noastre iubesc mișcarea, sportul, plimbările prin munți, natura, și totodată sunt susținători activi ai acțiunilor caritabile.

Echipa va parcurge pe 8 iulie,  mai multe sute de km, prin aceasta dorim să  sprijinim Tabăra Yuppi, astfel încât cât mai mulți copii să poată avea acces la aceste trăiri de neuitat.

Susține și donează, donația ta va aduce zâmbet pe buzele copiilor cu boli cronice!