Run 4 Yuppi - Yuppi Camp

Run 4 Yuppi @Wizz-Air Cluj Napoca Marathon

755 RON Donatii stranse
37.75% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Noi ne-am înscris inițial la Wizz Air Marathon și am aflat ulterior despre posibilitatea de a susține Yuppi Camp. Cum suntem toți cercetași, am fost "gata oricând" să dăm o mână de ajutor.

Asociația Tabăra Yuppi a fost înființată în 2011 pentru a oferi tabere gratuite copiilor și adolescenților care suferă de o boală cronică. Yuppi este un tărâm de poveste al recreerii terapeutice pentru copiii cu diabet, boli oncologice și alte boli autoimune. Scopul taberei este de a spori încrederea în sine a copiilor, de a îmbunătăți imaginea și acceptarea de sine, lucruri care, în concepția noastră, contribuie și la întărirea fizică a copiilor, ajutându-i să accepte și să integreze în viața lor boala de care suferă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2014 - 2019

Asociația noastră sprijină copiii cu boli cronice și familiile lor prin organizarea de tabere experiențiale terapeutice gratuite, unde ei învață că pot avea o viață completă în pofida bolii cu care trăiesc.

______________________

Szervezetünk a krónikus beteg gyerekeket és családjaikat támogatja olyan ingyenes élményterápiás táborokon keresztül, ahol megtapasztalhatják, hogy ők is élhetnek teljes életet a betegségük ellenére.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2019

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimara

6 Donatii

Anonymous

75 RON
14 Apr 2019

Anonymous

75 RON
pentru mai bine.
11 Apr 2019

Anonymous

100 RON
10 Apr 2019

Anonymous

300 RON
10 Apr 2019

Anonymous

105 RON
10 Apr 2019

Anonymous

100 RON
Donez si alerg cu drag pentru copiii Yuppy
10 Apr 2019