Alerg pentru Yuppi Camp!

 

Roxana Gorcea Yuppi Camp

70% Complete
350 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații

Buna,

Numele meu este Roxana Gorcea, am 24 de ani, sunt din Alexandria, Teleorman, insa locuiesc in Bucuresti in prezent.

Sunt studenta la master in cadrul Universitatii din Bucuresti, Cultura Si Limbajul Organizatiilor Europene, anul I.

De asemenea, lucrez in cadrul unei corporatii, Stefanini, unde activez ca si Quality Specialist (Specialist/Analist Calitate), iar in timpul ‘liber’ ofer lectii de limba engleza.

Am multe pasiuni, printre care: muzica (care este de asemenea o terapie pentru mine), desenul, pictura, sportul (desi prefer sa ridic greutati si mai rar sa alerg), gatitul, dar cea mai importanta pasiune este sa ajut oamenii si animalele.

P.S: ador pisicile

Am decis sa alerg pentru Yuppi Camp (desi nu prea alerg in general) deoarece ma bucura foarte tare sa stiu ca pot ajuta si ca pot da speranta unor copii.

Motivatia a venit in momentul in care am si devenit voluntar Yuppi si m-a determinat sa conving mai multe persoane dragi mie sa mi se alature – lucru care ma tine si mai motivata, yay!

Pentru cei care nu stiu, tabara Yuppi a fost infiintata in 2011 pentru a oferi o modalitate eficienta de terapie complementara copiilor cu boli cronice din Romania. Modelul utilizat a fost reprezentat de Bátor Tábor din Ungaria, tabere de terapie prin experienta de anvergura.

Taberele Yuppi ofera terapie prin experienta copiilor cu diabet, boli oncologice sau boli autoimune. Pana acum, in tabere au participat peste 890 de copii. In 2019, taberele au gazduit 144 de copii proveniti din 21 judete. Organizarea taberelor se face in functie de boala, respectiv in functie de varsta participantilor: tabara pentru copii (7-12 ani), respectiv pentru adolescenti (13-17 ani).

Al 2-lea motiv pentru care am ales aceasta organizatie si eveniment este ca si eu sufar de o boala autoimuna (Tiroidita Autoimuna), se spune ca nu este foarte grava, insa este destul de dificil sa o tii in frau, uneori chiar ai nevoie de ajutor ca sa fii bine atat fizic cat si psihic.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2021

2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar în special pentru copiii noștri bolnavi cronic. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. 2020 a fost un an cu peripeții și încă nu știm ce va aduce 2021.

Tocmai din acest motiv, am transferat metoda terapiei prin experiență folosită în taberele noastre gratuite în lumea digitală și am lansat o suită de activități, precum și taberele online de aventură Yuppi. Astfel, în 2021, prin ecranele laptopurilor, vom putea ajunge în multe din casele familiilor cu copii bolnavi cronic, dar și în saloanele spitalelor pentru a putea ajuta mai departe acești copii minunați! În același timp suntem încrezători și pregătiți să ne întoarcem și în tabăra din Șăulia.

Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon este o provocare de alergare virtuală în care vi se solicită să alergați distanțe din cadrul evenimentului: 42,2 km, 21.1 km, 10 km și 5 km. Scopul evenimentului este de a motiva și de a uni comunitatea alergătorilor în condițiile restricționării organizării evenimentelor în masă.   Cum va funcționa: Startul se dă pe 10 aprilie si se inch

 

7 Donații

14 Apr 2021
14 Apr 2021
Sper sa fie ok!
14 Apr 2021
Luv U! Succes
14 Apr 2021

Anonymous

100 RON
14 Apr 2021
13 Apr 2021
Felicitări pentru gestul vostru și la cât mai multe campanii de strângeri de fonduri! ❤️
13 Apr 2021