Alerg pentru Yuppi Camp

 

12.5% Complete
250 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În data de 1 decembrie voi alerga 50 km la Cluj EcoTrail Ultramaraton.

Deși nu am mai alergat o asemenea distanță, sunt motivat de faptul că odată cu această alergare pot susține fundația Yuppi Camp, care ajută copiii ce suferă de boli encologice, diabet și boli autoimune. Deoarece fiecare copil merită tot ce este mai bun , cu ajutorul fiecăruia dintre noi le putem aduce un sprijin în lupta lor cu boala și un zâmbet pe buze printr-o mica donație către Yuppi Camp.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2022

2021 a fost un an cu multe peripeții pentru noi toți, dar în special pentru copiii bolnavi cronic de la Yuppi Camp. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. Deși 2021 a fost un an cu suișuri și coborâșuri, suntem fericiți și mândri să vă spunem că în 2021, cu ajutorul tău, am reușit să ajungem la peste 270 de beneficiari (și familiile lor) organizând 2 tabere de vară Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 4 activități online, toate gratuite, până în prezent reușind să punem zâmbete pe fețele a 1.248 de copii și tineri bolnavi cronic între 0-18!

În 2022 avem planificate 3 tabere de terapie prin experiență Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 2 activități online!

Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate! În cuvintele actorului Bogdan Bob Rădulescu, tu poți fi cel care vede mai mult decât vârful icebergului! 

Un alt mod de a sărbători Ziua României: 3 curse accesibile pentru fiecare, puncte ITRA, traseu provocator. Parteneri și alergători de top într-un eveniment unic în Cluj și în România: alergare montană de Ziua Națională. Conceptul EcoTrail a apărut din nevoia de a crea curse de alergare responsabile din punct de vedere a mediului, accesibile tuturor. Aceste evenimente au ca scop pune

 

5 Donații

Bogdan Urda

50 RON
21 Nov 2022
21 Nov 2022
21 Nov 2022
Succes!
21 Nov 2022
Bravo Sorin! Mult succes
21 Nov 2022
Teodor Sorin Pop : Yuppi Camp
Alerg pentru Yuppi Camp