Mónika Horváth - Yuppi Camp

Dăruiesc ziua mea copiilor din Tabăra Yuppi/ A születésnapomat a Yuppi Tábor gyerekeinek adományozom

532 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sziasztok, Móni vagyok.

Körülbelül 8 éves korom óta táborozom és 15 éves korom óta táboroztatok. Az elmúlt 20 évben nem telt el úgy nyár, hogy ne lettem volna legalább egy hetet valahol táborban. Számomra ez életforma.

Az év nagy részében a gyermekpszichiátrián dolgozom, de minden évben időt szakítok arra, hogy krónikus beteg gyerekekkel tölthessek egy hetet és fantasztikus élményeket éljek át velük. Tavaly jártam először Yuppiban és biztos vagyok benne, hogy nem utóljára. A terápiás rekreáció ma már bizonyítottan segíti ezeknek a gyerekeknek a gyógyulását. A tábor során fejlődik az önbizalmuk, az önértékelésük, új készségeket és képességeket fedeznek fel magukban, a viselkedésük is pozitívan változik. De nem csak a gyerekek, hanem a manók- a Yuppi tábor önkéntesei- is sokat kapnak egy-egy tábor alatt. Amikor valaki azt kérte, hogy egy szóban fogalmazzam meg, mit jelent számomra ott önkénteskedni- akkor nem sikerült ilyen röviden, de azt válaszoltam, hogy: szeretet adni és kapni.

Idén úgy alakult az életem, hogy nem tudtam elutazni Mezősályiba a Yuppiba, de lélekben ott leszek most is, főleg a születésnapomon, ami a II. turnusra esik. Viszont ha már az időmmel és önkéntes munkámmal nem tudom most segíteni a tábort, akkor szeretnék nekik adományt gyűjteni. Ehhez viszont kellesz Te is! Ha teheted, kérlek támogasd a Yuppi tábort, hogy a daganatos és cukorbeteg gyerekeknek továbbra is legyen esélye egy csodás hetet eltölteni itt, ahol élményterápiával igyekszünk a gyógyulásukat segíteni!

----------------------------------------------------------------------

Vă salut!

Mă numesc Móni. De la vârsta de 8 ani am participat în tabere si de la vârsta de 15 ani particip ca și voluntar în tabere. În ultimii 20 de ani, nu a trecut o vară fără să petrec măcar o săptămână undeva într-o tabără. Pentru mine este un stil de viață.

În viața de zi cu zi lucrez la o psichiatrie pentru copii, dar în fiecare an îmi fac timp să petrec măcar o săptămână cu copii cu boli cronice, trăind momente/ experiențe fantastice cu ei. Anul trecut am fost pentru prima dată în tabăra Yuppi, dar sunt sigură că nu și pentru ultima dată. Terapia prin experintă sau recreerea terapeutică ajută dovedit vindecarea acestor copii. În timpul taberei se dezvoltă încrederea în sine, auto-evaluarea, copii descoperind noi capacități și competențe, comportamentul și atitudinea lor evoluează în mod pozitiv. Pe lângă copii și Amicii- voluntarii taberei Yuppi- primesc foarte mult în timpul taberelor. Când cineva mi-a cerut să explic într-un cuvânt, ce înseamnă pentru mine voluntariatul- nu am reușit așa pe scurt- deci am răspuns astfel: a da și a primii dragoste.

Anul acesta nu am avut posibilitatea să mă duc în Șăulia la Tabăra Yuppi, dar în suflet am să fiu prezentă, mai ales cu ocazia zilei mele de naștere, deoarece in aceasta perioadă se va desfășura a doua tabără din această vară. Din cauză că anul acesta nu o să pot sprijinii Tabăra Yuppi cu volunariatul și timpul meu liber, aș dorii să strâng donații cu ocazia zilei mele de naștere.

VIDEO: https://youtu.be/fnIoPbEBFu0

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2014 - 2019

Asociația noastră sprijină copiii cu boli cronice și familiile lor prin organizarea de tabere experiențiale terapeutice gratuite, unde ei învață că pot avea o viață completă în pofida bolii cu care trăiesc.

______________________

Szervezetünk a krónikus beteg gyerekeket és családjaikat támogatja olyan ingyenes élményterápiás táborokon keresztül, ahol megtapasztalhatják, hogy ők is élhetnek teljes életet a betegségük ellenére.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toată lumea te întreabă ce cadou îți dorești, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și

9 Donatii

Szoni

30 RON
:)
03 Aug 2016
Jo taborozast! ;)
23 Jul 2016
Nagyon boldog Szülinapos Mónit és éljen a Yuppi!
23 Jul 2016

Anonymous

15 RON
királyság
22 Jul 2016

Anonymous

75 RON
Puuuszi Kedves!! Nagyon-nagyon sokáig légy még!!! Boldogan!!
22 Jul 2016
Isten éltessen Móni!
21 Jul 2016

Anonymous

60 RON
20 Jul 2016

Csabi

75 RON
Nagyon boldog születésnapot, Móni! Most talán egy kicsit én lehetek az angyalkád :)
20 Jul 2016

TCSHF

150 RON
19 Jul 2016