Marius Fora - Yuppi Camp

Alerg pentru Yuppi Camp

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare, 

După cum poate știți deja, eu sunt Marius, alergător de performanță, membru al clubului sportiv Xterra și nu în ultimul rând bikemessenger. Pe lângă toate aceste lucruri, în timpul meu liber fac tot ce pot să ajut în comunitate!

Cu această ocazie anul acesta am ales să alerg pentru copiii bolnavi cronic de la Yuppi Camp!

Ajută-mă să pun un zâmbet pe fața copiilor de la Yuppi Camp printr-o donație! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp 2021

2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar în special pentru copiii noștri bolnavi cronic. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. 2020 a fost un an cu peripeții și încă nu știm ce va aduce 2021.

Tocmai din acest motiv, am transferat metoda terapiei prin experiență folosită în taberele noastre gratuite în lumea digitală și am lansat o suită de activități, precum și taberele online de aventură Yuppi. Astfel, în 2021, prin ecranele laptopurilor, vom putea ajunge în multe din casele familiilor cu copii bolnavi cronic, dar și în saloanele spitalelor pentru a putea ajuta mai departe acești copii minunați! În același timp suntem încrezători și pregătiți să ne întoarcem și în tabăra din Șăulia.

2.0 Wizz-Air Cluj-Napoca Virtual Marathon ~ 2021

Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon este o provocare de alergare virtuală în care vi se solicită să alergați distanțe din cadrul evenimentului: 42,2 km, 21.1 km, 10 km și 5 km. Scopul evenime

1 Donatii

Anonymous

300 RON
10 Apr 2021