Istvan Balazs - Yuppi Camp

Alergănd pentru Yupppi Camp unde grijile se transformă în zămbete

230 RON Donatii stranse
46% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut.Din 2017 am ales să alerg pentru Yuppi Camp.Datorită taberei am început alergarea la concursuri ,unde am putut să fac acte caritabile.

Cu timpul a crescut numarul concorsurilor la care am participat .Cu gandul de a putea ajuta caţi mai multi copiii cu boli cronice să ajungă la tabere Yuppi.

Anul aceasta in continuare ca si in 2020 se tine forma virtuala al Marathonului Wizz Air Cluj ,unde o sa particip la proba 42,1 km .

Te invit să susţii şi tu Yuppi Camp, cel care oferă acel mediu sigur din punct de vedere fizic și psihic în care participanții pot uita de grijile zilnice și pot zâmbi liberi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp 2021

2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar în special pentru copiii noștri bolnavi cronic. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. 2020 a fost un an cu peripeții și încă nu știm ce va aduce 2021.

Tocmai din acest motiv, am transferat metoda terapiei prin experiență folosită în taberele noastre gratuite în lumea digitală și am lansat o suită de activități, precum și taberele online de aventură Yuppi. Astfel, în 2021, prin ecranele laptopurilor, vom putea ajunge în multe din casele familiilor cu copii bolnavi cronic, dar și în saloanele spitalelor pentru a putea ajuta mai departe acești copii minunați! În același timp suntem încrezători și pregătiți să ne întoarcem și în tabăra din Șăulia.

2.0 Wizz-Air Cluj-Napoca Virtual Marathon ~ 2021

Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon este o provocare de alergare virtuală în care vi se solicită să alergați distanțe din cadrul evenimentului: 42,2 km, 21.1 km, 10 km și 5 km. Scopul evenime

4 Donatii

Sok sikert a futashoz!
19 Apr 2021
💪
12 Apr 2021

Hajni Orbai

100 RON
10 Apr 2021

Eve

50 RON
09 Apr 2021