Inner Swimmers - Yuppi Camp

Inner Swimmers - swimming 12h for Yuppi

640 RON Donatii stranse
21.333333333333% Complete
3,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Kedves barátok, ismerősök.

Mi vagyunk az Inner Swimmers úszócsapat. Hárman jelentkeztünk  egy 12 órás éjszakai úszóversenyre, melyen fejenként 4 órát fogunk úszni egyhuzamban, mely november 17.-én indul Székesfehérváron.

A csapatunk két fő célja van. Az  egyik célunk az öntúlszárnyalás, hiszen ez nem egy kis táv vagy idő- ahogy tetszik, amit vízben fogunk tölteteni. Számunkra ez megpróbáltatás, kihívás, első sorban saját magunkkal való versenyfutás, kilóméterek és saját határok feletti győzedelmeskedés.

Miért vagy inkább kiért/kikért úszunk? Biztos vagyok benne, hogy hallottál már a Bátor Táborról, ennek van egy erdélyi kisöccse, a Yuppi Tábor (www.yuppicamp.ro), ahol krónikus beteg gyerekek és családjaik szárnyalhatnak túl saját akadályaikon, nyaranta négy alkalommal, ingyenes táborozási lehetőséget kapva. Második célunk tehát az adománygyűjtés, azért, hogy legalább 3 gyerek részesüljön a Yuppi Tábor rekreációs élményeiben. Egy gyerek táboroztatása 1000 lejbe kerül, ami hozzávetőlegesen 70 000 forint.

Miként tudsz támogatni bennünket, vagyis a gyermekeket?

Anyagi adománnyal, lépj fel a profilunkra és kattints az I WANT TO DONATE! (VREAU SĂ FAC O DONAŢIE/Szeretnék adományozni) gombra! Amennyiben nincs lehetőséged adományozni, már az is egy hatalmas segítség, ha megosztod a felhívást. Hiszünk abban, hogy nagyon sok embert meg tudunk mozgatni e nemes célért!

Mennyit adományozz?Amennyit Te jónak gondolsz, amennyit úgy érzel, hogy tudsz nélkülözni. Talán ez segít: mennyit tudsz felajánlani egy leúszótt medence-hosszért? És hány hosszban tudsz minket támogatni?

Bármennyi is lenne az, nekünk sokat számít, a Yuppi Tábor gyerekeinek még annál is többet.Kövesd az eseményt: https://www.facebook.com/events/2138200759733915/  és bármilyen kérdésed van a Yuppival kapcsoaltosan vagy a adakozás módjával kapcsolatosan, kérlek kérdezz bátran, mi állunk rendelkezésedre !

Inner Swimmers

Illés János, Illés Olivér, Tajti Tamás

 

Dragi prieteni şi cunoştinţe, 

Noi suntem echipa de înot Inner Swimmers. Ne-am înscris pentru un concurs de înot care durează 12 ore, în care fiecare dintre noi trei va înota încontinuu un interval de 4 ore, în data de 17 noiembrie.

Echipa noastră are două obiective. Unul din obiectivele noastre este de a ne autodepăşi, dat fiind că intervalul de timp pentru înot pe care ni-l asumăm nu este unul mic, este pentru noi o provocare, o oportunitate de a ne înălţa deasupra propriilor limite şi performanţe de până acum.

Pentru ce sau cine vom înota? Tabăra Yuppi, pe baza modelului oferit de Bátor Tábor din Ungaria, oferă copiilor cu boli cronice şi familiilor lor oportunitatea de a se autodepăşii , în cadrul taberelor organizate de 4 ori pe vară, fără a avea grija costurilor şi problemelor din viaţa de zi cu zi. Costul unei tabere pentru un copil înseamnă o sumă de 1000 de lei pentru organizaţie.

Cum poţi să sprijini cauza noastră? Fă o donaţie apăsând butonul verde VREAU SĂ FAC O DONAŢIE! În cazul în care nu ai posibilitatea să faci o donaţie, ne este de foarte mare ajutor şi dacă răspândeşti vestea acestei oportunităţi de donaţie! Credem că putem ajunge astfel la foarte mulţi oameni ce se pot alătura nouă în atingerea obiectivului!

Cât?Suma donaţiei este la alegerea ta, cât consideri tu că este suma de care te poţi lipsi. Poate fi de ajutor: cât eşti să dispus să donezi pentru o lungime de banzin parcursă? Câte lungimi poţi sponsoriza?

Indiferent de suma oferită, gestul tău înseamnă foarte mult pentru noi şi copiii din Tabăra Yuppi. Urmăreşte evenimentul pe : : https://www.facebook.com/events/2138200759733915/ şi orice întrebare ai avea nu ezita să ne contactezi.

Inner Swimmers

Illés János, Illés Olivér, Tajti Tamás


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2014 - 2019

Asociația noastră sprijină copiii cu boli cronice și familiile lor prin organizarea de tabere experiențiale terapeutice gratuite, unde ei învață că pot avea o viață completă în pofida bolii cu care trăiesc.

______________________

Szervezetünk a krónikus beteg gyerekeket és családjaikat támogatja olyan ingyenes élményterápiás táborokon keresztül, ahol megtapasztalhatják, hogy ők is élhetnek teljes életet a betegségük ellenére.

Sri Chinmoy 12 Hour Night Swimming ~ 2018

Scopul concursului este de a le oferi celor pasionati de inot oportunitatea de a-si testa limitele. Participanți la competiție: înotători individuali și echipe de stafeta de 3-7 persoane. Locul d

8 Donatii

827

100 RON
Yuppi
23 Jan 2019

Anonymous

30 RON
18 Nov 2018

Familia Illés

100 RON
18 Nov 2018
18 Nov 2018

Anonymous

100 RON
18 Nov 2018
Sok sikert :)
17 Nov 2018

Zs.

100 RON
Hajrá!
14 Nov 2018

Anonymous

150 RON
Hajrá srácok!!!
10 Nov 2018