Csenge Eva Darabont - Yuppi Camp

Alerg pentru copii de la Yuppi Camp!

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt studenta la medicina anul 2 dar am termiant kinetoterapie unde am intalnit copii cu dizabilitati, am vazut suferinta dar am primit atat de multe iubire de la ei ca nici nu pot sa descriu sentinentul. Am ales medicina pentru ca nu pot sa ma imaginez facand altceva, vreu sa ii ajut pe cei care au nevoie! Acum un an l-am cunoscut pe Istvan, si el mi-a posvestit despre Yuppi. De cand am auzit povestea lui Istvan, Yuppi Camp a devenit o organizatie care imi este foarte draga. Nu stiu ce imi rezerva viitorul, voi alege sa fiu oncolog sau pediatru, dar ce este cert este ca vreau sa ii ajut pe cei care au nevoie, cei mici care sufera. Vreau sa aduc putina speranta si fericire pe fetele copiilor bolnavi cronic. 

In primul rand fac sport pentru mine. Cand alerg sau plimb cu bicicleta ma simt libera. Sportul insemana sanatatea atat fizica cat si mintala, si vreu sa alerg pentru copii cu diferite boli cronice sa incerc sa le ofer si lor acest sentiment de libertate si o sansa la o viata cat mai normala si sanatoasa. Cine stie, poate peste cativa ani unii dintre ei o sa fie colegi cu mine sau chiar rezidente sub coordonarea mea.

Eu cred ca tot ce facem cu inimia si cu iubire o sa se intoarca la noi, pentru mine un singur zambet inseamna mai mult decat orice! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp 2021

2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar în special pentru copiii noștri bolnavi cronic. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. 2020 a fost un an cu peripeții și încă nu știm ce va aduce 2021.

Tocmai din acest motiv, am transferat metoda terapiei prin experiență folosită în taberele noastre gratuite în lumea digitală și am lansat o suită de activități, precum și taberele online de aventură Yuppi. Astfel, în 2021, prin ecranele laptopurilor, vom putea ajunge în multe din casele familiilor cu copii bolnavi cronic, dar și în saloanele spitalelor pentru a putea ajuta mai departe acești copii minunați! În același timp suntem încrezători și pregătiți să ne întoarcem și în tabăra din Șăulia.

2.0 Wizz-Air Cluj-Napoca Virtual Marathon ~ 2021

Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon este o provocare de alergare virtuală în care vi se solicită să alergați distanțe din cadrul evenimentului: 42,2 km, 21.1 km, 10 km și 5 km. Scopul evenime

1 Donatii

Hajra Eva ✌️😁✌️
11 Apr 2021