Dragoș Cozac - Yuppi Camp

Alerg pentru Copiii cu Boli Cronice din Tabăra Yuppi!

310 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Eu sunt Dragoș, am 16 ani și îmi place mult sportul. Mi-am descoperit pasiunea pentru alergat în urmă cu un an și în data de 19 aprilie voi alerga 21 de kilometrii pentru copiii cu diabet și boli oncologice din Tabăra Yuppi în cadrul Maratonului Internațional din Cluj.

Susține și tu copiii bolnavi donând 1 leu / 2 lei / 3 lei sau 5 lei ? :) pentru fiecare kilometru parcurs de mine, sau vino să alergăm împreună pentru o cauză bună!

"Grația este mai frumoasă decât frumusețea, poate fiindcă grația este frumusețea în mișcare!" - La Fontaine

Dragoş pe Youtube


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2014 - 2019

Asociația noastră sprijină copiii cu boli cronice și familiile lor prin organizarea de tabere experiențiale terapeutice gratuite, unde ei învață că pot avea o viață completă în pofida bolii cu care trăiesc.

______________________

Szervezetünk a krónikus beteg gyerekeket és családjaikat támogatja olyan ingyenes élményterápiás táborokon keresztül, ahol megtapasztalhatják, hogy ők is élhetnek teljes életet a betegségük ellenére.

Maratonul Internațional AROBS Cluj Napoca ~ 2015

Îți place să alergi și să participi la competiții? Și ai vrea să combini sportul cu o cauză bună? Dacă răspunsul este da, atunci alege semimaratonul care ți se potrivește și contacteaz

7 Donatii

18 Apr 2015
30 RON
18 Apr 2015
18 Apr 2015
18 Apr 2015
18 Apr 2015
11 Apr 2015
10 Apr 2015