De ziua mea vreau să le arăt și altor copii cât de frumos este la Yuppi!

 

100% Complete
800 RON
Donations raised
750 RON
Target
10
Donations
I want to donate!

Bună, eu sunt Dragoș și pe 24.06 urmează să împlinesc 7 ani! Eu am intrat prima dată în lumea Yuppi anul trecut cu familia mea în cadrul taberei de familii pentru copii cu boli oncologice. 

De ziua mea ce îmi doresc cel mai tare este să ajung și eu voluntar Yuppi! Din păcate sunt încă prea mic, dar de abia aștept să împlinesc 18 ani! Acum, îmi doresc să să ajut cât mai mulți copii ca și mine să ajungă în taberele Yuppi să vadă și ei cât e de frumos!

Datorită oamenilor ca tine am avut și eu posibilitatea să descopr universul Yuppi și de abia aștept șansa să pot deveni și voluntar!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2022

2021 a fost un an cu multe peripeții pentru noi toți, dar în special pentru copiii bolnavi cronic de la Yuppi Camp. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. Deși 2021 a fost un an cu suișuri și coborâșuri, suntem fericiți și mândri să vă spunem că în 2021, cu ajutorul tău, am reușit să ajungem la peste 270 de beneficiari (și familiile lor) organizând 2 tabere de vară Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 4 activități online, toate gratuite, până în prezent reușind să punem zâmbete pe fețele a 1.248 de copii și tineri bolnavi cronic între 0-18!

În 2022 avem planificate 3 tabere de terapie prin experiență Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 2 activități online!

Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate! În cuvintele actorului Bogdan Bob Rădulescu, tu poți fi cel care vede mai mult decât vârful icebergului! 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donations

150 RON
La multi ani cu sanatate!
23 Jun 2022
20 Jun 2022
La multi ani Dragos! de la Dani
19 Jun 2022
Pt activitățile Yuppi Camp
17 Jun 2022
La multi ani,Dragos!
17 Jun 2022
La mulți ani fericiți și sănătoși Dragoș!!!🤗🤗😘😘😘Te pupam copil minunat!!!
16 Jun 2022

Anonymous

50 RON
16 Jun 2022
La mulți ani cu sănătate!
16 Jun 2022
La mulți ani Dragoș !🤗❤️🎂🎂🎂
16 Jun 2022
"Din bube mucegaiuri si noroi, Iscat-ati frumuseti si preturi noi"
16 Jun 2022