Colind in Familie pentru Yuppi Camp

 

Viorica Matyas Yuppi Camp

100% Complete
600 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
11
Donații

Anul acesta ne-am "împrietenit" cu o boala pe care trebuie sa o integrăm in familie și pe cu care ne vom petrece tot restul vieții.

Diabetul ne-a deschis multe uși, ne-a arătat că există o mulțime de copii și adulți curajoși că și noi. Am cunoscut foarte multe persoane cărora vrem să le mulțumim din tot sufletul și le suntem veșnic recunoscători.

În tabăra Yuppi am petrecut 4 zile de poveste, ne-am distrat, am vorbit, ne-am liniștit și pentru toate acestea noi vrem sa le mulțumim și să le facem un cadou prin intermediul dumneavoastră printr-o contribuție simbolică care să ofere șansa și altor copii bolnavi de diabet, cancer și alte boli autoimune să trăiască această experiență de poveste! 

Mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2022

2021 a fost un an cu multe peripeții pentru noi toți, dar în special pentru copiii bolnavi cronic de la Yuppi Camp. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. Deși 2021 a fost un an cu suișuri și coborâșuri, suntem fericiți și mândri să vă spunem că în 2021, cu ajutorul tău, am reușit să ajungem la peste 270 de beneficiari (și familiile lor) organizând 2 tabere de vară Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 4 activități online, toate gratuite, până în prezent reușind să punem zâmbete pe fețele a 1.248 de copii și tineri bolnavi cronic între 0-18!

În 2022 avem planificate 3 tabere de terapie prin experiență Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 2 activități online!

Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate! În cuvintele actorului Bogdan Bob Rădulescu, tu poți fi cel care vede mai mult decât vârful icebergului! 

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

11 Donații

Craciun Fericit!!
24 Dec 2022

Anonymous

20 RON
23 Dec 2022

Anonymous

50 RON
21 Dec 2022
Multă sănătate!
17 Dec 2022
16 Dec 2022

Anonymous

30 RON
Orice este posibil când lucrurile se fac împreună.
16 Dec 2022

Anonymous

90 RON
09 Dec 2022

Anonymous

30 RON
05 Dec 2022
Sănătate multă tuturor și sărbători binecuvântate!
02 Dec 2022

Anonymous

50 RON
02 Dec 2022

Anonymous

30 RON
01 Dec 2022