I run for Yuppi Camp!

 

100% Complete
586 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
12
Donații

Ce să și fac?

Dacă tot m-am mutat la Cluj, m-am alăturat oamenilor minunați de la Yuppi Camp ca și fundraiser comunitar, am zis să o încerc și pe asta. Știu că nu par genul de om care este foarte activ fizic, dar de când cu această mutare la Cluj, am început să merg zilnic câte minim 6-7 km pe jos și să încerc să am un stil de viață mai sănătos. Am spus că merită să încerc să îmi împing limitele, să văd dacă pot să alerg 10 km. 

De ce fac asta? 

Yuppi Camp este o organizație care anul acesta împlinește 10 ani. 10 ani în care au pus zâmbete pe fața copiilor cu boli oncologice, boli autoimune și diabet folosindu-se de metoda terapiei prin experiență. Mi s-a părut o cauză super drăguță și o oportunitate să pot lucra mai aplicat, sau mai la firul ierbii. Deși rezonam cu cauza și puteam să îmi imaginez cum simpla apartenență la o comunitate și să faci activități care îți iau gândul de la problemele de zi cu zi pot avea un impact enorm asupra ta, nu am conștientizat asta până nu am participat chiar eu la unul din programele online, unde am fost lăsat fără cuvinte când am auzit feedback de la copii și am vazut cât de bine s-au simțit! 

De ce ai dona? 

1. Cauza Yuppi, dacă vreți să știți mai multe, știți cum să dați de mine! :)

2. Ca să mă vezi alergând. (promit că o să fie entertaining)

3. Dacă reușesc să îmi ating targetul voi posta pe instagram o filmare cu mine alergând cu părul creț (natural). 

4. Dacă îmi depășesc targetul, accept noi provocări de la voi! :) 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2021

2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar în special pentru copiii noștri bolnavi cronic. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. 2020 a fost un an cu peripeții și încă nu știm ce va aduce 2021.

Tocmai din acest motiv, am transferat metoda terapiei prin experiență folosită în taberele noastre gratuite în lumea digitală și am lansat o suită de activități, precum și taberele online de aventură Yuppi. Astfel, în 2021, prin ecranele laptopurilor, vom putea ajunge în multe din casele familiilor cu copii bolnavi cronic, dar și în saloanele spitalelor pentru a putea ajuta mai departe acești copii minunați! În același timp suntem încrezători și pregătiți să ne întoarcem și în tabăra din Șăulia.

Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon este o provocare de alergare virtuală în care vi se solicită să alergați distanțe din cadrul evenimentului: 42,2 km, 21.1 km, 10 km și 5 km. Scopul evenimentului este de a motiva și de a uni comunitatea alergătorilor în condițiile restricționării organizării evenimentelor în masă.   Cum va funcționa: Startul se dă pe 10 aprilie si se inch

 

12 Donații

Yuppi Family

50 RON
Bravooo Andrei! 😘🤗
17 Apr 2021

Anonymous

75 RON
Bravoooo!!!!
17 Apr 2021
17 Apr 2021
17 Apr 2021
13 Apr 2021

Henrietta-Timea Janos

30 RON
Hai Andrei! Doar primii 8 km sunt grei. :D
13 Apr 2021

APtc

30 RON
run Bubu runnnnn
13 Apr 2021
Run safe🥰
13 Apr 2021

Anonymous

30 RON
Succes, Andrei! And keep up the good work!
13 Apr 2021

Brigitta-Ágota Kis

51 RON
26 Mar 2021
26 Mar 2021

Zsuzsa

30 RON
Run, Andrei, runnnnnnnnn!
26 Mar 2021