Alerg pentru Yuppi Camp la Feleacu Running Hills!

 

55.5% Complete
555 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Voi alerga cu gandul la copiii ce sufera de cancer, diabet sau a alta boala imuna pentru ca ZAMBETUL unui copil poate opri lumea si sa iti calmeze sufletul ca nimic altceva!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2023

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi!

Alergam in Feleacu (zona Livada) doua curse: OLIVO 9k si MARTY 19k. Poti alerga ori una dintre ele, care se potriveste ambitiilor si pregatirii tale sau ambele curse in ROFIX Combo 9k+19k pentru care te vom rasplati pe masura: tricou tehnic, 2 medalii si o zi de poveste !

 

5 Donații

22 Apr 2023

Khristian

150 RON
22 Apr 2023
21 Apr 2023
20 Apr 2023

Anonymous

30 RON
Haide Alexandra!!!
20 Apr 2023
Alexandra Țârțan Pop : Yuppi Camp
Alerg pentru Yuppi Camp la Feleacu Running Hills!