Alpár & Zoltán - Association YUPPI CAMPing Motion

Yuppi Lake Challenge - înotăm pentru copiii din tabăra Yuppi

7,375 RON Donatii stranse
15.051020408163% Complete
49,000 RON Target
4 Donatii
105 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Yuppi Lake Challenge 2019 este un proiect comun Tabăra Yuppi și Clubul Sporturilor Montante Rupicapra pentru strângere de fonduri și sprijinirea copiilor şi adolescenţilor diagnosticați cu boli oncologice, diabet sau alte boli autoimune din taberele terapeutice Yuppi.

În cadrul proiectului Yuppi Lake Challenge, Katona Alpár și Szénási Zoltán și-au propus traversarea a mai multor lacuri din România: Lacul Tarnița și Beliș (județul Cluj), Lacul Drăgan (județul Bihor), Lacul Vidraru (județul Argeș), Lacul Zetea (județul Harghita) și lacul Colibița (județul Bistrița-Năsăud). Cei doi sportivi sunt în primul rând alergători și alpiniști experimentați care au în istoric mii de kilometri parcurși și zeci de vârfuri escaladate.

"Alergăm, bicicluim și ne cățărăm la un nivel înalt. Știm să și înotăm dar numai ca oamenii de rând, nu la nivel profesionist. Așadar vom traversa lacurile întrecându-ne propriile limite, astfel vom putea simți și noi experiența Yuppi: cum e să trecem peste obstacole, să trăim un nou succes și astfel să devenim mai buni în tot ceea ce suntem.” a rezumat Szénási Zoltán ideea principală a provocării din acest an.

Poți să ajuți și tu la organizarea taberelor, prin CUMPĂRAREA unei distanțe de înot:

100 m: 25 ron 

200 m: 50 ron

400 m: 100 ron

Zoltán și Alpár, fondatorii proiectului Rupicapra Social au organizat deja în trecut trei campanii sociale. În cadrul YuppiRun în 2016, tinerii au parcurs 260 000 de pași – 210 kilometri în Carpații Meridionali: au pornit din Munții Făgăraș, au trecut prin Munții Bucegi și la finalul traseului, au alergat un ultramaraton. În 2017 a avut loc YuppiRide, o călătorie de 1800 de kilometri cu bicicleta de la Șăulia, jud. Mureș până la Chamonix, Franța, urmată apoi de escaladarea vârfului Mont Blanc, iar în 2018, în cadrul proiectului denumit YuppiSlide cei doi prieteni și-au propus traversarea pe schiuri de la vest la est, a ghețarului Vatnajokull din Islanda. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Association YUPPI CAMPing Motion

Asociația Mișcare de Tabără YUPPI sprijină copiii și tinerii cu boli cronice prin organizarea taberelor de vară gratuite, bazate pe metoda inovativă a recreerii terapeutice prin experiență.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Tábormozgalom egyesület célja a krónikus betegséggel együtt élő gyerekek segitése ingyenes, élményterápiás táborokon keresztül.

Yuppi Camp

Asociația noastră sprijină copiii cu boli cronice și familiile lor prin organizarea de tabere experiențiale terapeutice gratuite, unde ei învață că pot avea o viață completă în pofida bolii cu care trăiesc.

______________________

Szervezetünk a krónikus beteg gyerekeket és családjaikat támogatja olyan ingyenes élményterápiás táborokon keresztül, ahol megtapasztalhatják, hogy ők is élhetnek teljes életet a betegségük ellenére.

4 Donatii

16 iun 2019

Anonymous

75 RON
Have fun!
16 iun 2019

Nexxon

2,000 RON
29 mai 2019

Kovács Loránd - Flower Shop Solutions

5,000 RON
29 mai 2019