Alerg pentru Yuppi 10!

 

Istvan Balazs Yuppi Camp

4% Complete
200 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
5
Donații

Salut! Din 2017, de când am alergat la primul maraton pentru Yuppi Camp, am ales să încerc să aduc cât mai multă culoare și fericire în viețile copiilor bolnavi cronic!

A fost un sentiment greu de descris, de bucurie și euforie când am terminat primul semimaraton, mai ales știind că făceam asta ca să pot ajuta copiii bolnavi cronic de la Yuppi. Anul următor, 2018, am țintit o probă mai mare: maratonul de 42 km. Am reușit să termin cu gândindu-mă la zâmbetele copiilor care vor putea ajunge în tabără! 

Anul acesta mi-am dorit să fiu și eu prezent la activitățile din Yuppi Camp, dar din cauza programului încărcat nu voi putea să particip, dar am găsit o modalitate de a ajuta, împreună cu ajutorul vostru! Mi-am propus să alerg la 5 concursuri de trail running cu diferite nivele de greutate până la sfârșitul anului ca  să pot aduce cât mai multă culoare pe fețele copiilor bolnavi cronic cu ajutorul vostru!

Cursele la care voi participa sunt: 

Primavera Trail 10.07 // Hoia-Baciu Forest 14.08 // Maraton Oxigen Plus 27.08 // Trascău Trail Run 25.10 // Ultra Zărand 22.10

Oferă culoarea în viața copiilor bolnavi cronic printr-o donație! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2021

2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar în special pentru copiii noștri bolnavi cronic. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. 2020 a fost un an cu peripeții și încă nu știm ce va aduce 2021.

Tocmai din acest motiv, am transferat metoda terapiei prin experiență folosită în taberele noastre gratuite în lumea digitală și am lansat o suită de activități, precum și taberele online de aventură Yuppi. Astfel, în 2021, prin ecranele laptopurilor, vom putea ajunge în multe din casele familiilor cu copii bolnavi cronic, dar și în saloanele spitalelor pentru a putea ajuta mai departe acești copii minunați! În același timp suntem încrezători și pregătiți să ne întoarcem și în tabăra din Șăulia.

Anul acesta, cu ocazia faptuli că se împlinesc 10 ani de când Yuppi Camp pune zâmbete pe fețele copiilor bolnavi cronic, Balazs István a ales să aducă și mai multă culoare în viețile lor! István și-a propus să alerge la 5 evenimente diferite până la sfârșitul anului cu scopul de a strânge bani pentru Yuppi Camp.   Evenimentele la care îl vei putea vedea pe István sunt: Prim

 

5 Donații

Yuppi Team

50 RON
Mult succes! 🥳
26 Sep 2021
21 Jul 2021
Jótékonysági képtelenemben igyekszem hasznomat igyekeztetni. Hajrá Hajrá!!!
21 Jul 2021
Hajrá!
20 Jul 2021

Andrei

15 RON
Hai István!!!
09 Jul 2021