Yuppi- hogy a beteg gyerekek is átélhessék a táborozás örömét

 

Reka Sylvester Yuppi Camp

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

 A Yuppi tàborok ingyenes, èlmènyteràpiàs nyári tàborok krónikus ès súlyos beteg gyerekek szàmàra. Ezen a nyáron onkológiai és autoimmun betegsèggel kûzdô, és diabéteszes gyerekeket táboroztatnak, ès egy csalàdi tábor megszervezèsère is sor kerül a nyár folyamàn. A cèl mindegyik esetben ugyanaz: a tàbor ideje alatt elvenni a betegsègtôl a fôszerepet. Segítsetek abban, hogy minél több beteg gyerek táborozhasson gondtalanul a Yuppival!

 Yuppi Camp înseamnă tabere de vară recreaționale gratuite, dedicate copiilor cu boli cornice. Vara aceasta si-au propus sa organizeze mai multe tabere: pentru copii care trăiesc cu boli oncologice sau autoimmune, tabere pentru copii și adolescenți cu diabet și o tabără pentru familii. Scopul tuturor taberelor este unul comun: să atenueze rolul principal a bolilor pe durata săptămânii. Ajută și tu un copil să se bucure gratuit de o tabără!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2021

2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar în special pentru copiii noștri bolnavi cronic. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. 2020 a fost un an cu peripeții și încă nu știm ce va aduce 2021.

Tocmai din acest motiv, am transferat metoda terapiei prin experiență folosită în taberele noastre gratuite în lumea digitală și am lansat o suită de activități, precum și taberele online de aventură Yuppi. Astfel, în 2021, prin ecranele laptopurilor, vom putea ajunge în multe din casele familiilor cu copii bolnavi cronic, dar și în saloanele spitalelor pentru a putea ajuta mai departe acești copii minunați! În același timp suntem încrezători și pregătiți să ne întoarcem și în tabăra din Șăulia.

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!