Legszebb szülinapi ajándékom/Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

55.3% Complete
553 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Szülinapomra nem is kívánhatnék különlegesebb ajándékot, mint fülig érő mosolyokat, olyan gyerekek arcára, akiknek segítségre van szükségük. Ha szeretnéd szebbé tenni a napom, ajándékozz meg egy csoki árával (vagy többel). Amikor találkozunk, a sütid és a kávéd én fizetem. :) A Yuppi-gyerekek igazán megérdemlik!

Együtt jobbak vagyunk!

Köszönöm, hogy velem tartasz! :) 

Cel mai frumos dar de ziua mea pe care mi-l poți face este să fii alături de mine! Hai să facem să zâmbească copii care au nevoie de ajutorul nostru. Dacă vrei să am o zi frumoasă, daruieşte-mi valoarea unei ciocolăți (sau mai mult). Când ne întâlnim, eu plătesc prăjitura şi cafeaua :)  Copii-Yuppi merită !

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp 2021

2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar în special pentru copiii noștri bolnavi cronic. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. 2020 a fost un an cu peripeții și încă nu știm ce va aduce 2021.

Tocmai din acest motiv, am transferat metoda terapiei prin experiență folosită în taberele noastre gratuite în lumea digitală și am lansat o suită de activități, precum și taberele online de aventură Yuppi. Astfel, în 2021, prin ecranele laptopurilor, vom putea ajunge în multe din casele familiilor cu copii bolnavi cronic, dar și în saloanele spitalelor pentru a putea ajuta mai departe acești copii minunați! În același timp suntem încrezători și pregătiți să ne întoarcem și în tabăra din Șăulia.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

ST

152 RON
:)
23 Jun 2021

Anonymous

300 RON
28 Mar 2021
23 Mar 2021