Alerg pentru copiii din Yuppi Camp

 

82.866666666667% Complete
2,486 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
20
Donații

Update 14 noiembrie, ora 14:00

We did it together! 

⏳ Donations for kids in Yuppi Camp - therapeutic recreation camps for children with cancer, diabetes or other autoimmune diseases - can still be made for 16 more days.
Thank you all! ☺️

Update 12 noiembrie, ora 21:00

Cââât? 2.274 de lei donați de voi pentru copiii Yuppi Camp!
Mulțumesc tare mult! ?

Peste 900 de copii din toată țara - care au cancer, diabet sau alte boli autoimune - au avut parte, gratuit, din 2011 până acum, de terapia prin experiență din Yuppi Camp.

Mai puteți dona în cadrul acestei campanii timp de 18 zile.

Iar eu voi alerga, cel mai probabil, sâmbătă. Și fac pentru voi și-o fotografie la poarta de finish - oricât de stoarsă o s-arăt ?.
Iată până atunci un foarte scurt video cu tot felul de activități terapeutice la care participă copiii: de la echitație la canotaj sau alpinism, totul e acolo să le dea mai multă încredere în ei, să îi ajute să-și privească fricile în față, să-și facă prieteni, să se întoarcă acasă mai independenți. Și câte și mai câte! 1f642.png
Mare îmbrățișare!

Update 11 noiembrie, ora 17:00

Wow! 1.442 de lei donați deja de voi pentru copiii cu boli cronice din Yuppi Camp! Mulțumesc frumos!
Îmi scot pălăria în fața voastră!

Mai puteți dona în cadrul acestei campanii timp de 19 zile.

Sau, dacă aveți timp, energie, disponibilitate, putem povesti despre multe alte feluri în care puteți contribui ca să le fie copiilor un pic mai bine: de la a licita o lucrare de artă realizată de voi până la a deveni voluntari Yuppi în diverse proiecte, de la a vă face team building-ul firmei online cu trainerii Yuppi până la a ne oferi vizibilitate în mediile voastre profesionale - totul poate fi de ajutor.

Vă îmbrățișez și revin zilele viitoare cu noi info!

Update 10 noiembrie, ora 12:00

Sunteți super! Ați donat deja 992 de lei pentru copiii Yuppi Camp! Vă mulțumesc mult de tot!
Șiii mai sunt 20 de zile ? în care puteți dona în cadrul acestei campanii.

Vreau neapărat să știți cât de mult înseamnă și cât de mult contează sumele donate de voi:

100 de lei – materialele necesare participării unui copil cu cancer, diabet sau altă boală autoimună în tabăra online Yuppi Camp (materiale de creație - lucru manual, pictură etc, diplomă, tricou de pictat)
60 lei - o cutie cu teste pentru măsurarea glicemiei - în tabăra fizică
70 lei - șase mese pentru un copil - în tabăra fizică
106 lei - o vâslă pentru canotaj - în tabăra fizică
2.000 lei - suma totală pentru întreaga tabără fizică pentru un copil
4.500 de lei – ajută la protejarea din punct de vedere medical a copiilor cu cancer, diabet sau alte boli autoimune într-o tabără fizică Yuppi Camp prin asigurarea găzduirii echipei medicale compusă din 4 medici voluntari (cazare, masă).

Și, ajunși aici, vă invit să vedeți aici o parte din ce înseamnă protejarea din punct de vedere medical a copiilor din tabăra fizică Yuppi Camp - fiindcă nu-i deloc puțin lucru.

Mulțumesc mult încă o dată!

------

Sunt Dora, sunt brand manager al Yuppi Camp, iar povestea mea în echipa Yuppi a început în urmă cu cinci ani.

Cei care mă cunoașteți știți cât de mult îmi place frigul. Puțin spre deloc 1f642.png. În plus, alerg doar de câțiva ani și alergatul a fost pentru mine până acum mai mult de răsfăț, așa – distanțe mici, alergări necronometrate.
De asta ce mi-am propus să fac săptămâna asta – să alerg 4 km (știu, nu e mult) în cadrul 1.0 Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon nu e tocmai comod. Ca să nu zic că mi-e peste mână.

Daaar asta e și ideea.

Că nici copiilor pentru care alerg – copiii din Yuppi Camp - nu le e tocmai comod să aibă cancer sau diabet sau o altă boală autoimună. Și nu le e tocmai confortabil să își dea insulină și să calculeze tot timpul ce și cât mănâncă și să meargă la tratamente la Onco și să stea în spital cu zilele.
Și să se simtă rău de tot și să se simtă singuri de tot și să se simtă deloc-ca-ceilalți.
Și nu e ca și cum pot să zică într-o zi gata, m-am săturat, nu mai fac chestia asta cu boala.
Și nici noi nu prea avem cum să-i ajutăm cu vindecarea din punct de vedere strict medical.

Dar putem face ceva important – putem să facem să le fie un pic mai bine și poate chiar să zâmbească, putem să le arătăm că au în ei forța de a-și înfrunta temerile și de a câștiga încredere în sine. Putem să-i ajutăm ca, la finalul taberei, să fie și doar puțin mai curajoși cu toate că le e teamă.

Toate astea le facem prin activitățile de terapie prin experiență din taberele Yuppi. Tabere care anul acesta au avut loc online. Într-o perioadă când copiii cu boli cronice – fiind în grupe de risc - s-au simțit și mai izolați și mai temători decât de obicei. Chiar dacă au lipsit echitația și canotajul și alpinismul din taberele fizice, a fost foarte tare faptul că, de exemplu, o fată a participat la activități direct din spital. Sau copii care sigur-sigur nu puteau ajunge în tabără din cauza distanței acum au fost acolo.

Aș vrea să vedeți copii care, după tabere, ajung să-și dea singuri insulina. Sau dorm singuri (pentru unii tabăra e prima oară când dorm fără părinți). Sau copii care devin mai sociabili. Sau copii care în tabără își fac pentru prima dată prieteni. Sau redevin pur și simplu copii 1f642.png.

Nu plec până nu scriu și asta: vreau să fie clar - disconfortul meu e categoric incomparabil cu ce simte un copil cu o boală cronică gravă, dar e un mod – chiar și stângaci - de a empatiza cu ei în ce fel pot. Atât pot acum. Data viitoare voi putea mai mult.

Și acum ce puteți face voi: să donați aici ce sumă puteți pentru ca aceste tabere să se poată întâmpla în continuare. Pentru că sunt esențiale pentru starea de bine a acestor copii.

Vă mulțumesc de pe acum pentru donațiile voastre!

Wish me luck!

Vă îmbrățișez,

D.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Yuppi Camp

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor traiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioara pentru o viață împlinită!

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

SUSŢIN PROIECTUL

Yuppi Camp ~ 2020

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

Din păcate pandemia nu ne-a dat voie să ne vedem față în față în 2020 însă nu ne-am dat bătuți. Ne-am mutat în online și am organizat activități și tabere online pentru 100 de copii și adolescenți cu boli cronice și am trimis pachete cu materiale necesare pentru 100 de copii cu diabet aflați în dificultate.

Acum mergem mai departe și deși nu știm ce ne va oferi 2021, suntem pregătiți să le fim alături copiilor și de acum încolo, prin întâlniri și activități online, pachete cu materialele necesare activităților și specifice nevoilor

 

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 2020 și va lua startul de pe Cluj Arena. Partenerul en titre al evenimentului și al probei maraton (42 km) este compania aeriană Wizz Air, iar partenerii curselor competitive sunt Hervis România (se

 

20 Donații

Anonymous

32 RON
24 Nov 2020

Betina

75 RON
14 Nov 2020

Anonymous

30 RON
13 Nov 2020

Anonymous

75 RON
12 Nov 2020

Mihaela Cretu

152 RON
Succes, Dora! 🤗
12 Nov 2020
12 Nov 2020

Paho

150 RON
Fugi, Dora, fugi!!!!
12 Nov 2020

Anonymous

300 RON
11 Nov 2020
11 Nov 2020

Anonymous

150 RON
11 Nov 2020

Anonymous

300 RON
10 Nov 2020

Timea Micu

150 RON
10 Nov 2020

Anonymous

300 RON
Succes!
10 Nov 2020
105 RON
Pentru că te admir din toate punctele de vedere! Go Dora! Dacă vrei, vin cu tine ;)
09 Nov 2020
09 Nov 2020

Anonymous

155 RON
Run, Dora, run!!
09 Nov 2020
mult succes
09 Nov 2020
09 Nov 2020
țin pumnii sa se adune cat mai multi banuti!
09 Nov 2020

Anonymous

32 RON
09 Nov 2020