Iulia Selejan - Yuppi Camp

Run for Yuppi Camp

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
1 Donatii

 

Anul acesta am decis să alerg in sprijinul taberei Yuppi, în data de 5 aprilie, la maratonul Wizzair.

Tabăra Yuppi a fost înființată în 2011 pentru a oferi o modalitate eficientă de terapie complementară copiilor cu boli cronice si este prima tabără din România care utilizează metoda de terapie prin experienţă (numită și recreere terapeutică). Până acum 893 de copii și tineri și-au redescoperit copilăria pe parcursul celor 23 de tabere Yuppi prin activități precum alpinism, echitaţie, canotaj, tir cu arcul, lucru manual, fotografie, teatru, muzică și magie. Chiar dacă e vorba numai de o săptămână, în această tabără copiii sunt alături de prieteni, uită de probleme si boală, învață și se dezvoltă prin experiențele de care au parte.

Împreună putem da șansa unor copii și adolescenți cu diabet, boli oncologice și autoimune să participe gratuit într-una din taberele Yuppi. Pentru găzduirea unui copil este nevoie de aproximativ 1000 de lei. Click aici și alege să susții participarea gratuită a unui copil în tabăra Yuppi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2020

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

Din păcate pandemia nu ne-a dat voie să ne vedem față în față în 2020 însă nu ne-am dat bătuți. Ne-am mutat în online și am organizat activități și tabere online pentru 100 de copii și adolescenți cu boli cronice și am trimis pachete cu materiale necesare pentru 100 de copii cu diabet aflați în dificultate.

Acum mergem mai departe și deși nu știm ce ne va oferi 2021, suntem pregătiți să le fim alături copiilor și de acum încolo, prin întâlniri și activități online, pachete cu materialele necesare activităților și specifice nevoilor

 

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2020

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 20

1 Donatii

06 Mar 2020