Iulia Selejan - Yuppi Camp

Run for Yuppi Camp

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
1 Donatii
118 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am decis să alerg in sprijinul taberei Yuppi, în data de 5 aprilie, la maratonul Wizzair.

Tabăra Yuppi a fost înființată în 2011 pentru a oferi o modalitate eficientă de terapie complementară copiilor cu boli cronice si este prima tabără din România care utilizează metoda de terapie prin experienţă (numită și recreere terapeutică). Până acum 893 de copii și tineri și-au redescoperit copilăria pe parcursul celor 23 de tabere Yuppi prin activități precum alpinism, echitaţie, canotaj, tir cu arcul, lucru manual, fotografie, teatru, muzică și magie. Chiar dacă e vorba numai de o săptămână, în această tabără copiii sunt alături de prieteni, uită de probleme si boală, învață și se dezvoltă prin experiențele de care au parte.

Împreună putem da șansa unor copii și adolescenți cu diabet, boli oncologice și autoimune să participe gratuit într-una din taberele Yuppi. Pentru găzduirea unui copil este nevoie de aproximativ 1000 de lei. Click aici și alege să susții participarea gratuită a unui copil în tabăra Yuppi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2020

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

 

 

1 Donatii

06 mar 2020