Roxana Ioana Savu - Yuppi Camp

Alerg pentru Yuppi Camp 2020, pentru zâmbetele copiilor

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
118 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta voi participa la Wizz Air Maraton Cluj-Napoca, pentru Yuppi Camp, pentru zâmbetele unor copii minunați, dar încercați de boala.

Yuppi Camp este un loc unde magia se întâmplă, unde copii cu probleme oncologice, diabet sau boli autoimune primesc mangaiere, compasiune și consiliere, de la niște oameni extraordinari. 

Am ales sa alerg semimaratonul și sa închei cursa cu zâmbetul pe buze, indiferent dacă voi fii printre primii sau printre ultimii, cauza pentru care alerg merita fiecare km alergat. 

Fii și tu alături de mine și împreună putem oferii un strop de iubire, bunătate și forță unor copii minunați... Pentru ca, nu-i asa, nu exista nimic mai frumos decât un zâmbet de copil.

Donează și tu! Fii alături de mine și copii din Yuppi Camp.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2020

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

 

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!