Roxana Ioana Savu - Yuppi Camp

Alerg pentru Yuppi Camp 2020, pentru zâmbetele copiilor

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
14 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta voi participa la Wizz Air Maraton Cluj-Napoca, pentru Yuppi Camp, pentru zâmbetele unor copii minunați, dar încercați de boala.

Yuppi Camp este un loc unde magia se întâmplă, unde copii cu probleme oncologice, diabet sau boli autoimune primesc mangaiere, compasiune și consiliere, de la niște oameni extraordinari. 

Am ales sa alerg semimaratonul și sa închei cursa cu zâmbetul pe buze, indiferent dacă voi fii printre primii sau printre ultimii, cauza pentru care alerg merita fiecare km alergat. 

Fii și tu alături de mine și împreună putem oferii un strop de iubire, bunătate și forță unor copii minunați... Pentru ca, nu-i asa, nu exista nimic mai frumos decât un zâmbet de copil.

Donează și tu! Fii alături de mine și copii din Yuppi Camp.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2020

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

Din păcate pandemia nu ne-a dat voie să ne vedem față în față în 2020 însă nu ne-am dat bătuți. Ne-am mutat în online și am organizat activități și tabere online pentru 100 de copii și adolescenți cu boli cronice și am trimis pachete cu materiale necesare pentru 100 de copii cu diabet aflați în dificultate.

Acum mergem mai departe și deși nu știm ce ne va oferi 2021, suntem pregătiți să le fim alături copiilor și de acum încolo, prin întâlniri și activități online, pachete cu materialele necesare activităților și specifice nevoilor

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!