Róbert-Zoltán Nagy - Yuppi Camp

I run for Yuppi camp :)

50 RON Donatii stranse
16.666666666667% Complete
300 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De patru ani sunt voluntar în organizația Yuppi Camp, care oferă tabere de terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau alte boli autoimmune. Copiii în tabără pot să participe la diferite programe și ateliere și pot să experimenteze, pentru că în tabără boala nu este o barieră în viața lor. Eu ca și voluntar sunt present să îl ajut pe copii pentru a se bucura de această experiență. 

În 5 aprilie, la Wizz Air Marathon scopul meu este să alerg 42 km și să adun fonduri pentru acești copii si pentru taberele care vor fi organizate în 2020. Pentru experiențe de neuitat!

 

Négy éve vagyok önkéntes a Yuppi táborborban, amely krónikus betegséggel küzdő gyerekeknek és kamaszoknak biztosít élményterápiás programokat. A gyerekek a táborokban különböző programokon és foglalkozásokon vesznek részt, hogy megtapasztalhassák azt hogy a táborban a betegségük nem egy akadály az életükben. Én mint önkéntes azért vagyok ott, hogy segítsek nekük megtapasztalni ezt az élményt. 

Április 5.-én. a Wizz Air maratonon az a célom, hogy szaladjak 42 km-t és adományokat gyűjtsek a táborok részére, amelyek 2020-ban leszek megszervezve. És természetesen a felejthetetlen élményekért!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2020

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

Din păcate pandemia nu ne-a dat voie să ne vedem față în față în 2020 însă nu ne-am dat bătuți. Ne-am mutat în online și am organizat activități și tabere online pentru 100 de copii și adolescenți cu boli cronice și am trimis pachete cu materiale necesare pentru 100 de copii cu diabet aflați în dificultate.

Acum mergem mai departe și deși nu știm ce ne va oferi 2021, suntem pregătiți să le fim alături copiilor și de acum încolo, prin întâlniri și activități online, pachete cu materialele necesare activităților și specifice nevoilor

 

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2020

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 20

1 Donatii

Anonymous

50 RON
02 Mar 2020