Titus Victor Hen - Yuppi Camp

Alerg pentru Yuppi Camp

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am început să alerg în 2015 din dorința de a petrece cat mai mult timp in natură și pentru a ieși din rutina zilnică impusă de stilul de viață și programul de lucru. Alerg pentru că ador sentimentul de libertate și liniste pe care îl aduc orele petrecute prin păduri sau pe munte și satisfacția pe care o aduce depășirea propriilor limite.

Dacă la început alergarea a fost doar pentru mine, pe parcurs am descoperit că poate fi și pentru alții. Astfel anul acesta voi alerga la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon pentru Yuppi Camp.

Yuppi Camp sprijină copiii și tinerii cu boli cronice prin organizarea taberelor de vară gratuite, bazate pe metoda recreerii terapeutice. Această metodă oferă copiilor și tinerilor posibilitatea redescoperirii și dezvoltării resurselor interioare, și redobândirea  încrederii de sine prin participarea cu succes la activităţi la care în mod normal nu participă din cauza temerilor personale, îngrijorării părinţilor și din lipsa asistenței medicale specializate. Echitația, tirul cu arcul, cățăratul în grădina de corzi, canotajul, muzica, teatrul, magia, fotografia și atelierele de creație sunt nelipsite din programul taberelor. Mai multe detalii aici:

http://yuppicamp.ro/

Dacă doriți să aduceti un zambet pe fata unui copil vă invit să mă susțineti printr-o donatie pentru Yuppi Camp. Vă mulțumesc !

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2020

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

Din păcate pandemia nu ne-a dat voie să ne vedem față în față în 2020 însă nu ne-am dat bătuți. Ne-am mutat în online și am organizat activități și tabere online pentru 100 de copii și adolescenți cu boli cronice și am trimis pachete cu materiale necesare pentru 100 de copii cu diabet aflați în dificultate.

Acum mergem mai departe și deși nu știm ce ne va oferi 2021, suntem pregătiți să le fim alături copiilor și de acum încolo, prin întâlniri și activități online, pachete cu materialele necesare activităților și specifice nevoilor

 

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2020

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 20

3 Donatii

Anonymous

150 RON
Spor la "pedalat" :)
02 Mar 2020

Akela

100 RON
Bravo! Pentru că ai "pus-o pe fugă" și pe a ta mamă!
02 Mar 2020

Anonymous

50 RON
Run Forest, run!
02 Mar 2020