Bernold Déri - Yuppi Camp

Run for Yuppi Camp

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

RO: Anul acesta alerg la proba de semimaraton din cadrul WizzAir Marathon Cluj 2020 pentru copiii din Taberele Yuppi. Pentru mine această distanță e nimic comparativ cu boala cu care acești copii trăiesc în fiecare zi. Donează și tu aici: https://yuppicamp.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=11431 și susține astfel participarea gratuită a unui copil în tabără.

Mersi !!!

HU: Ebben az évben is részt veszek a Kolozsvári Wizz Air Maraton félmaratoni távján és a Yuppi-s gyermekekért fogok futni. Számomra ez a távolság semmi, ahhoz a betegségekhez képest, amikkel ezek a gyermekek nap mint nap megküzdenek.
Adományozz te is itt: https://yuppicamp.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=11431 és támogasd egy gyermek táborban való részvételét.

Köszi !!!

https://www.facebook.com/TabaraYuppi/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2020

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

Din păcate pandemia nu ne-a dat voie să ne vedem față în față în 2020 însă nu ne-am dat bătuți. Ne-am mutat în online și am organizat activități și tabere online pentru 100 de copii și adolescenți cu boli cronice și am trimis pachete cu materiale necesare pentru 100 de copii cu diabet aflați în dificultate.

Acum mergem mai departe și deși nu știm ce ne va oferi 2021, suntem pregătiți să le fim alături copiilor și de acum încolo, prin întâlniri și activități online, pachete cu materialele necesare activităților și specifice nevoilor

 

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2020

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 7-8 Noiembrie 20

1 Donatii

Köszönöm Bernold
22 Feb 2020