Denisa Seghedi - Yuppi Camp

Dăruiesc Ziua Mea copiilor din Tabăra Yuppi

450 RON Donatii stranse
90% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare, ma numesc Denisa Seghedi, iar anul acesta m-am decis să îmi donez ziua de naștere. În acest scop, cu ajutorul vostru, doresc să adun o sumă de bani, cu ajutorul careia să putem ajuta un copil diagnosticat cu boli oncologice, diabet sau artită juvenilă să participe într-una dintre taberele de recreere terapeutică Yuppi.

Am fost voluntar de 2 ori în astfel de tabere, iar anul acesta îmi doresc să fac ceva mai mult pentru acești copii. Îmi doresc să participe cât mai mulți copii, pentru a se bucura de atmosfera Yuppi, pentru a uita de tot ceea ce îi așteaptă și toate prin câte au trecut. Este minunat să vezi așa copii puternici ! Noi încercăm să le oferim zâmbete, iar ei ne oferă o lecție de viață. Pentru că nimeni nu apreciază ceea ce are până nu pierde, iar sănătatea este foarte greu de recuperat.

Așadar de ziua mea, dacă doriți să îmi faceți un cadou, vă invit să donați pentru ei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Yuppi Camp

Yuppi Camp oferă terapie prin experienţă copiilor cu boli oncologice, diabet sau boli autoimune.

___________________________________________________________________________________________

A Yuppi Camp terápiás rekreációt nyújt onkológiai beteg, diabéteszes vagy más autoimmun betegséggel küzdő gyermekek és kamaszok  számára.

Yuppi Camp ~ 2014 - 2019

Asociația noastră sprijină copiii cu boli cronice și familiile lor prin organizarea de tabere experiențiale terapeutice gratuite, unde ei învață că pot avea o viață completă în pofida bolii cu care trăiesc.

______________________

Szervezetünk a krónikus beteg gyerekeket és családjaikat támogatja olyan ingyenes élményterápiás táborokon keresztül, ahol megtapasztalhatják, hogy ők is élhetnek teljes életet a betegségük ellenére.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

7 Donatii

28 Oct 2019
28 Oct 2019
La multi ani voiosi si sanatosi Deni! :*
28 Oct 2019
24 Oct 2019

Anonymous

50 RON
23 Oct 2019
21 Oct 2019

Anonymous

110 RON
21 Oct 2019