Dăruiește Ziua Ta Copiilor din Taberele Yuppi! / Ajándékozd a Születésnapodat a Yuppi Tábor Gyerekeinek!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești ce ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru proiectele Asociației YuppiCamp.

Principiul este simplu și vechi de când lumea: "Dar din dar se face Rai" :)

______________________________________________________________________________________________

 

Közeledik a születésnapod. Ez az a pillanat amikor a figyelem középpontjában vagy: családod, barátaid, ismerőseid csak rád figyelnek! Mindenki azt kérdezi tőled, hogy mit kivánsz születésnapodra, de te tudod, hogy igazából meg van mindened amire szükséged van és csak azt kivánod, hogy szeretteid között légy, velük örvendj és ünnepelj.

Az ilyen pillanatokban eszedbe jut, hogy talán ez a legjobb az életben: a jót ami bennünk van, megosszuk a hozzánk közel állokkal.

De Te tudsz ennél többet is tenni! Felhasználhatod ezt a lehetőséget arra, hogy az örömöd megoszd azokkal, akiket nem ismersz és aki talán kevésbe boldogok, reményteljesek.

A galantom.ro-n keresztül kérd fel ajándékozni kivánó barátaidat arra, hogy születésnapod alkalmából most inkább a Yuppi Tábormozgalom projektjeit ajándékozzák meg adományukkal.

Az alapelv igazán egyszerű: minden ajándék számit! :)

 

[ Show more ]
Galantomi:

4

Donatii:

57

Suma:

4,436 RON

Pagini fundraising

Dăruiesc ziua mea copiilor din Tabăra Yuppi / A születésnapomat a Yuppi Tábor gyerekeinek adományozom

Dóra vagyok. Szeretem a boldog embereket és a szines kendőket. Az utóbbiakat a nyakamon hordom, a boldog embereket pedig nem a nyakamon. Szeretem

1,000 RON Target
1,221 RON Suma
17 Donatii
100% Complete

Dăruiesc ziua mea copiilor din Tabăra Yuppi / A születésnapomat a Yuppi Tábor gyerekeinek adományozom

A nevem Zsigmond Júlia, egy online hirportálon játszom szerkesztgetést, de leginkább irni szeretek, föleg olyan csodákról, amik megváltoztath

500 RON Target
370 RON Suma
6 Donatii
74% Complete

Dăruiesc ziua mea copiilor cu diabet din Tabăra Yuppi / A születésnapomat a Yuppi Tábor diabéteszes gyerekeinek adományozom

Szept. 25., 15:00 Kedves Barátaim, 72 lej hiján elértem, ELÉRTÜK a 2.000 lejt! Ez valami hihetetlen! Tudjátok hogy az eredeti 500 lej 1 táboro

1,000 RON Target
2,480 RON Suma
32 Donatii
100% Complete