Yuppi Camp

Yuppi Camp

Tabăra Yuppi / Yuppi Tábor @ LadaTour pentru copiii din Tabăra Yuppi / LadaTour for Yuppi Camp

Date: 24 June 2017

LadaTour este o campanie de fundraising creată de trei studenți cu inițiativă. Ei vor călători 4500 km în Balcani cu o Lada 2101, o mașină de epocă restaurată.  

[ Show more ]

1

Supporters:

4

Donations:

1,840 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

[ENG below]  

LadaTour este o campanie de fundraising creată de trei studenți cu inițiativă. Ei vor călători 4500 km în Balcani cu o Lada 2101, o mașină de epocă restaurată.  

După încheierea călătoriei lor spectaculoase, își vor încărca filmulețele pregătite pe parcursul acesteia pe canalul lor de Youtube.  

Ideea sprijinirii copiilor cu boli cronice din tabăra Yuppi a venit din minunatele experiențe trăite aici de unul dintre inițiatorii campaniei, participând la trei astfel de tabere, ca voluntar. Acum, ei au descoperit o nouă modalitate de a sprijini Tărâmul Yuppi prin aventura lor.  

Sprijină și tu eforturile eroilor care dăruiesc zâmbetul vindecător copiilor taberei Yuppi.   

Urmareste-le aventura pe www.ladatour.mozello.com.  

_____________________  

The LadaTour is a fundraising project designed by three university students. They will travel 4500 km in the Balkans with an oldtimer Lada 2101.  

After completing their great journey, they will upload the videos on their Youtube channel.  

The idea of supporting the chronic diseased children from the Yuppi camp was inspired by the extraordinary experiences that one of them had being a volunteer in three such summer camps. But now, they found a new opportunity to support the Wonders of Yuppi through their voyage.   

Support the work of the everyday heroes who offer healing smiles to Yuppi camp's children.  

Follow their journey on: www.ladatour.mozello.com