Your donation will make a change!

Your generosity is greatly appreaciated. The donation process takes only a few minutes and it requires to fill all the fields in the left form.

1,500 RON Target
655 RON Raised
5 Donations
43.666666666667% Complete
Prin aceasta donatie generoasa veti sustine proiectul Yuppi Camp ~ 2020.

Yuppi Camp își propune să organizeze în 2020 o nouă serie de 4 tabere de terapie prin experiență pentru 150 de copii și tineri cu boli oncologie, diabet sau alte boli autoimune. 

Din păcate pandemia nu ne-a dat voie să ne vedem față în față în 2020 însă nu ne-am dat bătuți. Ne-am mutat în online și am organizat activități și tabere online pentru 100 de copii și adolescenți cu boli cronice și am trimis pachete cu materiale necesare pentru 100 de copii cu diabet aflați în dificultate.

Acum mergem mai departe și deși nu știm ce ne va oferi 2021, suntem pregătiți să le fim alături copiilor și de acum încolo, prin întâlniri și activități online, pachete cu materialele necesare activităților și specifice nevoilor

 

Your donnation will appear in the list bellow after confirmation of payment.

For donations in cash, using bank transfer or sponsorship please contact the organization using the data provided ono the contact page (link in above menu).