Donez zi pentru copii!

 

57.5% Complete
1,150 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
15
Donații

Salut!

Sunt Iarina, am 26 de ani si in urma cu 4 luni am pornit programul educational Ajungem Mari.

Scopul meu este de a le oferi copiilor institutionalizati sau din medii defavorizate o educatie completa si sansa sa se dezvolte armonios, sa prinda incredere in ei, sa isi formeze abilitati pentru viitor si sa devina motivati sa tinteasca mai sus.

Am avut alaturi oameni minunati, multe bucurii si realizari in 4 luni, iar acum anunt ca avem mare nevoie de sustinerea voastra pentru a putea desfasura proiectele in continuare.

Suntem o echipa tanara de voluntari, cu o mare dorinta de a-i sprijini pe copii, iar pentru asta luptam prin mai multe proiecte:

- "Da-ti pasiunea mai departe" - peste 160 de voluntari merg saptamanal la copii pentru a le preda prin joc pasiunea lor: mate, romana, cinematografie, dans, egleza, istorie, biologie, muzica s.a.

- "Explorator pentru o zi" - proiect prin care incercam sa ii mai rupem de mediul in care sunt inchisi tot timpul - vizite la muzee, in parcuri, la teatru, film, opera s.a.

- "Indrazneste sa visezi" - primii pasi in orientare profesionala - vizite in diverse locuri de munca, fabrici si companii

- "Invata sa pedalezi!" - proiect prin care le donam copiilor biciclete si ii invatam sa pedaleze alturi de voluntari

- "Vacanta (te face) Mare" - tabara de dezvoltare personala la munte.

Ultimele doua proiecte au fost finantate vara aceasta prin platforma Galantom, asa ca noi credem in puterea celor multi care doneaza cate putin, banii pentru o cafea, o prajitura sau o pizza.

Fiecare donatie ne ajuta sa aducem bucurie pentru acesti copii si puteti urmari pe site-ul Ajungem Mari ce se intampla cu donatiile voastre. 

Multumesc pentru sustinere! Impreuna Ajungem Mari!

Iarina

De toate la Ajungem Mari (director program, coordonator, trainer, comunicator, responsabil cu handcraft & joaca)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Printr-o serie de proiecte educaţionale ajutăm copiii din centre de plasament şi medii defavorizate să se dezvolte armonios.

Scopul Ajungem Mari este să le dăm încredere în forţele lor, să le formăm abilităţi, să îi motivăm să îşi dorească mai mult şi să le transmitem valori sănătoase pentru a devenit adulţi independenţi şi responsabili.

 

 

Invitam oamenii inimosi sa isi puna o altfel de dorinta de ziua lor: sa isi doreasca educatie solida pentru copiii din orfelinate, copiii strazii si cei din familii foarte sarace, educatie care sa le dea sansa la un viitor mult mai bun. Mediul in care traiesc acesti copii nu le ofera prea multe sanse, dar daca ne unim eforturile, ii putem ajuta sa se dezvolte frumos prin programe care pun accent

 

15 Donații

La mulți ani, veveriță!
24 Oct 2014
La mulți ani, Iarina! Simina&Traian&Motanov&RevdePov
23 Oct 2014
cu dragosteee
22 Oct 2014
Felicitari pentru tot ceea ce faceti!
22 Oct 2014
La cat mai multi si mai frumosi ani Iarina. La cat mai multe proiecte pentru copii.
21 Oct 2014
La multi ani, Iarina! Sa fii mereu puternica si sa faci in continuare lucruri frumoase, sa aduci fericire!! Te pup! Felicitari! Cecilia
21 Oct 2014
21 Oct 2014
Esti minunata!
21 Oct 2014
Mult succes in continuare!
21 Oct 2014
21 Oct 2014
Bafta maxima si la multi ani buni si impliniti!
21 Oct 2014
la mulți ani de la ciocio și oaie! :*
21 Oct 2014
100 RON
cadou raluca si radu
21 Oct 2014
La multi ani si mult succes! :)
20 Oct 2014
La multi ani plini de fapte bune, Iarina!
20 Oct 2014